Pin It

A Kanizsai Dorottya Múzeum 2020. június 27-én rendezte volna meg a „Múzeumok Éjszakája” című, minden évben nagy sikerű programját, amely sajnos idén a koronavírus-járvány miatt központilag elmaradt, illetve számos intézményben online formában került csak megtartásra.

Hogy e programról mégse kelljen teljes egészében lemondanunk, a múzeum munkatársai facebook oldalukon egy izgalmas kvízzel készültek Péter-Pál napjához kapcsolódóan, virtuális látogatóik számára.

A kvíz az alábbi linken érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSG_3euOaLRiqVdML5FEsrsby-xfE-KGpYzIdS5xPrpVxxIg/viewform?fbclid=IwAR3Q_oLIlvUgATuxk06R_unxKH4dg_PT1J99caXaZo1Je_1b-ykksKfVD9Y

A kitöltésében elsősorban a gyermekekre, és a fiatalabb látogatókra számítanak, de a játék természetesen minden korosztály számára nyitott. A helyes beküldők között egy ajándékcsomag kerül kisorsolásra.

Beküldési határidő: 2020. július 6. (hétfő) 24.00

Nyereménysorsolás: 2020. július 7. (kedd) 11.00

Ne maradj le róla, játssz Te is! Ismerd meg az intézmény titokzatos lakóját, és segítségével találd meg a Kanizsai Dorottya Múzeum kincsét!