Koronavírus hírek, információk - Mohács
Pin It
Március 25-étől (szerdától) meghatározatlan ideig Mohácson is bezárja kapuit a hulladékudvar – derül ki a Dél-Kom Nonprofit Kft. friss közleményéből.

A szolgáltató rögzíti továbbá: a jelenleg fennálló járványügyi helyzetben a Dél-Kom Nonprofit Kft.  legfontosabb feladata a közegészségügyi kockázatot jelentő kommunális hulladék elszállítása, kezelése és ezzel a köztisztaság, valamint az egészséges környezet fenntartása a településeken. 
E tevékenység a jelenlegi járványveszélyes időszakban különösen felértékelődik, ezért a feladatellátási kockázat mérséklése, illetve a kommunális hulladék szállítás ellátásbiztonságának fenntartása érdekében Társaságunk a hulladék kezelési közszolgáltatás egyes elemeinek korlátozására, illetve időleges leállítására kényszerül – írják, hozzátéve: 

Az alábbi hulladékudvaraink március 25-től
bizonytalan ideig zárva tartanak:

– Pécs hulladékudvar (Szigeti tanya 12-14.)
– Mohács hulladékudvar
7150, hrsz. 058/1, Eszéki út)
– Szentlőrinc hulladékudvar
(7940 Szentlőrinc, hrsz. 0207/12.)
– Kaposszekcső hulladékudvar
(7361 Kaposszekcső, hrsz. 564.)

A cég mindennapi működésében bevezetett változások, megelőző intézkedések hozzájárulnak, hogy minél tovább fenn tudjuk tartani a kommunális hulladékok elszállítását és megfelelő ártalmatlanítását. A hulladékkezelési közszolgáltatás működésének változásaival kapcsolatosan az önkormányzatok és a lakosság értesítéséről egyaránt gondoskodunk – zárul a Dél-Kom tájékoztatása.