Koronavírus hírek, információk - Mohács
Pin It

FELHÍVÁS

Mohács összefog a bajban!

Segítsünk a leginkább rászorulóknak a járvány idején!

Az új koronavírus elleni küzdelem jegyében Mohács Város Önkormányzata létrehozott egy pénzügyi alapot: az erre befolyó összegekből a járványhelyzet negatív gazdasági következményei által leginkább sújtott embertársainkat igyekszik támogatni. A gyűjtés során az Önök jóindulatára, szolidaritására is számítunk.

A bajban az önkormányzat sem feledkezik meg a nehéz helyzetbe jutottakról: a város idei költségvetésén belül nemrég 5 millió forintot csoportosítottak át a „Mohácsi Veszélyhelyzeti Települési Támogatás Program segélyalap” előirányzatára. Ezen felül önkormányzatunk pénzbeli adományokat gyűjt, melyet a koronavírus- járvány miatt vagy azzal összefüggésben rendkívüli élethelyzetbe került mohácsi lakosok megsegítésére (természetbeni szociális juttatására) fordít.

Hogy a járvány negatív gazdasági következményei mennyire lesznek szerte ágazók, s hogy az életünket, a munkánkat, a megélhetésünket milyen mértékben – és időben mennyire hosszú távon – befolyásolják majd, ma még nem tudhatjuk. Azt viszont igen: a vírusjárvány okán egzisztenciálisan nehéz körülmények közé került embertársaink megsegítése, támogatása kizárólag az önkormányzat erejéből nem lehetséges. Tisztelettel arra kérjük ezért Önöket, hogy a közös társadalmi, a városunkért, az itt élők közösségéért érzett felelősségvállalás jegyében lehetőségeikhez mérten szíveskedjenek támogatni az e célra létrehozott pénzalapot, mely az alábbi:

Koronavírus támogatási alap
12077007 – 00153303 – 00400009

Bízva a megértésükben, segítségnyújtásukban, tisztelettel:

Mohács Város Önkormányzata