Koronavírus hírek, információk - Mohács
Pin It
Tisztelt Mohácsi Lakosok!
A közelmúltban a koronavírus járvány harmadik hulláma hazánkat is elérte, ezért Magyarország Kormánya március 8-tól, hétfőtől szigorításokat vezet be. A rendelet teljes szövegét az alábbi weboldalon olvashatják: https://magyarkozlony.hu/.../49938f217e712ce3.../megtekintes
A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet értelmében az óvodában és az iskolában a rendkívüli szünet, illetve a digitális munkarend időtartama alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. Az erre vonatkozó kérelem elektronikusan is benyújtható az intézmény vezetőjének.
Tájékoztatjuk az érintetteteket, hogy a Tomori konyha teljesen felkészült, felmérte az igényeket, az étkeztetés minden olyan jogosult számára biztosított, aki azt kéri. A konyha vendégétkezést is kínál.
ℹ️ További információk, igény leadás: +36 20 320 5130, www.tomorikonyha.hu
A Polgármesteri Hivatal dolgozói otthoni munkavégzéssel folytatják munkájukat, a hivatal épülete zárva tart. Az ügyintézés telefonon, levélben és elektronikus úton zajlik. Indokolt esetben az ügyintézővel történt telefonos egyeztetés után van lehetőség személyes találkozásra.
ℹ️ mohács.hu
ℹ️ Koronavírussal kapcsolatos információkat a + 36 80 277 455 és a + 36 80 277 456 ingyenesen hívható országos központi zöld számon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphatnak.
A koronavírus terjedésének lassítása, megfékezése mindannyiunk közös érdeke. Felelősséggel tartozunk embertársainkért. Kérünk minden mohácsit, tartsa be a jogszabályban foglaltakat, hogy mielőbb visszatérhessenek szigorítások nélküli hétköznapjaink.
Vigyázzunk egymásra!
Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ Vigyázzunk egymásra!”
Forrás: https://www.facebook.com/pavkovicsgabor/photos/a.107457720802888/298692688346056/